emirtom z_23 her yerinde mi sağlı sollu iki tane mi bende gittim bana da sağlı sollu kist olduğunu tek başına kesin bir anlam ifade etmediğini bir ihtimal olugunu söylediler ve en geç 28 cu haftaya kadar geçer dediler. Evet Down gibi bir ihtimal var ama kesin değil sıvı qlimi önerildi redd ettim rabbbim sağlıkla sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
Melisssa3 23 haftalık hamileyim dün mesela hiç bebeğimi hissetmedim ondan önceki gün kıpır kıpırdı korkuyorum vallahi sizlerin nasıl bebeğin hareketleri
ments Melisssa3 bizde 23 olduk bebekten bebeğe değişiyor olmalı, her an değilde , günlük ben burdayım diyor, yatınca oturunca daha çok kıpırdıyor. Arada karnımı okşuyorum kımıldasın diye , çikolata yiyorum , birde bunları deneyin.🤗🫠
aprilbaby Melisssa3 çikolata yiyip sola yatın bakalım hareket edecek mi uzun süre hissetmezsen bence bir acile git için rahat eder
ments Admsarzu maşallah ne güzel hepimiz yakınız birbirimize, sağlıkla hayırla gelsinler inşallah 🤗🤲🏻
ceydans ments 2.5 yaşında oğlum var o zaman özele gittim doktor yaptırmamıştı istemedi yani şimdi devlete gidiyorum , 2 hafta sonra gel yapcaz dedi 🫠🫠
ceydans mucizem2geliyor bu hiç bakmadı direk 2 hafta sonra gel yapcaz dedi rutin kanlar da isticem dedi hayırlısı artık . 2.5 yaşında oğlum var onda özele giidyodumdoktor yaptıemyagerek duymamıştı şuan kş devlet direk kan bişi anlamadan yapcaz dedi