ments Bebeklerinizin kilosu ağırlığı ne durumda merak ettim. Biz bugün detaylı ultrasona girdik, 517 gram olmuşuz, sizlerde durum nedir merak ettim, bu haftalarda kaç oluyorlar, ilerde miyiz geride miyiz bakalım. Biz 22+5 olduk Elhamdülillah 🤗💙
cglctl ments benimde bugün detaylı ultrason günümdü 23+0 ağırlığı 557 gram olmuş kalbinde parlaklık gördü banada gösterdi hatta 2 hafta sonra tekrar çağırdı
asey232_ ments biz 24 haftalıkken 810 gr bel ve bacak agrısı dışında bi sıkıntı mız yok şuan 25 e girdik bakalım 🥰 inşallah hepimiz göz açıp kapayıncaya kadar zamanımızı güzel geçirir kucagımıza alırız
ments İlk bebeğim sizlerin peki , o nedenle heyecan ve bilmemezlik var. Hadi hayırlısı bakalım. Kaç yaşındasınız bir de 🤗
z_23 ments Benim bebeğim 22 haftalık ancak geçen hafta detaylı ultrasona girdim, 3 hafta geriden geldiğini ve kafasının her yerinde kist olduğu söylenildi, bebeğim down sendromlu doğabilirmiş, benimde ilk gebeliğim 23 yaşındayım, bir haftadır içimde buruk bi his var dua ediyorum sağlıklı olması için🥹
gokceaytekin 23+2 deyiz bizde detaylıya girdik bugün. Bebeğin eşinde kanama var denildi. İstirahat verdi. Moraller bozuk yani 😕
z_23 gokceaytekin Daha kötü sonuçlar alan hamileler var şükredin ve bol dua edin endişeniz olmasın sağlıkla bebeğinize kavuşucaksınız inşallah
ceydans mucizem2geliyor 30cm 639gr bizde 23+5 bugün gittim 😂 2 hafta sonra şeker yüklemesi dedi siz de yaptırcak mısnız
ments cglctl çok geçmiş olsun , o parlaklık bildiğim kadarıyla ilerleyen haftalarda geçiyormuş , sıkmayın canınızı şifa Allah’tan.🤍🤲🏻
cglctl ments tabi ki öyle ablamada öyle demişlerdi çok şükğr doğana kadar geçti öyle olacağını düşünüyorum bende 🙏
eladmn00 ments bebek hareketleriniz nasıl kızlar 21 haftamdayım aşırı hareketlerini hissetmiyorum normal mi acaba
ments eladmn00 bazen bende çok hissetmiyorum ama günlük be burdayım diyor elhamdülillah, yatarken ya da otururken hareket ediyor. Karnınızı okşayın arada kıpır kıpır oluyor. Ama çok normalmiş daha minikler telaş etmeyin.