mutlubalik smnkl ilk gebeligimde yemiştim herkes çilek yeme ciğer yeme leke kalır dediler ne kadar doğru bilemem ama yedim. Kızımda 3 tane küçük doğum lekesi var 😀
aysegulk07 smnkl ya bak yine kayınvalidemin hamile olduğumu bile bile evlerine gittiğimizde sadece ciğer yapması aklıma geldi sinir oldum 😂 ben yememiştim canım genelde yenmiyor diye biliyorum tedbir amaçlı
twobabymomm smnkl içinde a vitamini çok olduğu için bebeğe oldukça zarar ediyormuş onun için yemiyorum
gulsuzn @smnkl canım bence yeme leke dışında en çok toxoplazma taşıyan ürün ve hamilelikte sakatat kesinlikle tavsiye edilmiyor yine de doktorunuza danışın
elifin_ smnkl Ben bilmeden yemiştim doktor yemesen daha iyi olurdu ama çok pişmişse ve canın çok istediyse bir seferden birşey olmaz dedi
monica50 smnkl ben yemiştim ayda 1, 2 ayda 1 falan. temiz yapıldığı iyi piştiği sürece çok sık olmamak kaydıyla yiyebilirsiniz
HappyKiwi Ben yedim 2 3 kere, bisey olmadi. İyi pismis olmasina dikkat edin. Ölçüyü de kacirip asiri yemeyin, a vitamini acisindan.
bahar6734 Özellikle ilk 3 ay yenmemeli diyorlar ilerleyen zamanlardada ayda 1 kere yense bişey olmaz diye duymuştum bende gebeliğim süresince sadece 1 kere yedim çok canm istedi 27. Haftamda