LeylaCan kızlar burda çokca okuyorum 8 haftalık hamileyim. herkeste illa ki kahverengi leke ya da kanama oluyor mu? kanamasız geciren var mı? 🤔
LeylaCan Dyg10 bende de olmadı ama çok duyduğum ve okuduğum için nedeni ne acaba onu merak ediyorum aslında. kanama leke olanlar birşeye mi dikkat etmiyor, ağır mı kaldırıyor, temizlik yaparken mi oluyor 🤔
Min_nak LeylaCan bende 10. Haftadan sonra 3 hafta süren bi kanamam oldu hastanede falan yattım sonrasında lekelenmeler şeklinde devam etti şu an 14. Haftadayım.. doktorlar herhangi bi neden bulamadılar ama ben şuna bağlıyorum bilmiyorum.. hamile olduğumu 6. Haftamda öğrendim yerleşme kanaması regl zamanıma denk geldiği için anlamamıştım.. o dönem memleketteydik dönüşte bavul falan kaldırma gibi şeyler oldu bide uzun yolculuk ben belki çocuk o sürede tam yerleşme zamanları tutunmakta zorluk çekti belki diye diyorum ama. Bilmiyorum artık..🤷🏻♀️🤷🏻♀️
FuldenBalta LeylaCan kanama lekenme farklıdır canım ben adet günüm de lekelendim hamile olduğumu öğrenmemiştim kahverengiydi daha sonra tekrar 8 haftalıkken kahverengi leke gördüm sonra etrafımdan öğrendim ki erkek bebek leke yaparmış çoğu anne de ve erkek bebişe hamileyim 16.haftadayız🤩 kanama ise kırmızıysa kesinlikle düşük riski vardır,zaten ultrason da bile belli olur.Kırmızı kanama olması için temizlik yapıp ağır kaldırmak gerekmiyor kimi anne de kendi kendine oluşuyor 🤷♀️🤷♀️
Dimple23 4 gebelik yaşadım hepsinde farklı oldu ...ilkinde hiç olmadı ikincide ve üçünde adet gibi kanama oldu ...sonuncuda kanamam hiç durmadı haftalarca
Betilunlu Dimple23 peki bir sıkıntınız var mıydı? Ben de 15 haftalıj hamileyim ağrıyla beraber kanamam asla durmuyor. Kesiliyor sonra kahverengi akıntı başlıyor. Kesiliyor sonra kırmızı geliyor regl gibi. Doktorumla baktık bebeğim iyi ama insan korkuyor 😓 progestan kullanıyorum 2 hafta sonra tekrar bakıcaz
Ruhsuz Zuhresule merhaba cnm ben de bu ay hamileyım regl oldum doktorlar tıbben imkansız diyorlar sızın doktor ne diyor
Mellekk LeylaCan bende hiç kanama ve lekelenme olmadı suana kadar canım 18 hafta oldum bi damla görmedim
Ssraa Bende olmadı. O yerlesme kanaması oluyor ağır kaldırmayla alakası yok. O farklı düşük riski oluyor
Seymasel68 LeylaCan benım ılk ogluma olmadı ama ıkıncıde oldu yanı bılemıyosun canım tam 2 hafta oldu ıkıncıde sonra gecdı🤷🏻♀️
Anacsevgidolumelek LeylaCan yok canim herkes farkli yasiyor bende yerlesme kanamasi olmadi gunumde gelmedim hamile kaldigimi ogrendim o oldu.
Pars LeylaCan yerleşme kanaması diyorlar ama bende de olmadı hatta cuma günü doğumum hamileliğim boyunca hiç bi lekelenmem olmadı..
Ysmnkrcy 2.hamileligim ilki de kanamalı geçti hastanede yattım bunda da aynı şekilde hatta daha uzun kanamam oluyor yine hastane de yattım 5 ay boyle geçiyor bende sebebi de rahmin şeklinin bozuk olmasıymış olabiliyormuş boyle
Bsyldrmdlk LeylaCan Ben 4 haftalıkken öğrendim şu an 14 haftalık gebeyim şükürler olsun hiç kanamam olmadı 🤲🏻😊
Dimple23 Gokkusagivemucize 36-38-36 haftalarda doğdular şuan da erken doğum riskim var yatıyorum 29. Haftamdayım