Aysenurkecici Kızlar yarin doktora gidicem özel hastane acaba net belli olurmu benim haftalarımda öğrenen varmı ? Ve öğrenenlerin doğruluk payı ne kadar
Ggizemsnl Aysenurkecici ne desek doğru olmaz canım doktor tahminde de bulunabilir kesin kız/erkek de diyebilir. Ya da bebiş kendini göstermeyedebilir
Tatligebe Aysenurkecici 13+5 te ogrendim oglum olacak nasip olursa bebegin pozisyonu duzgunse gosterir kendini
Aysenurkecici Ggizemsnl orası doğru gösterip göstermemesinden hariç acaba herşey normalse öğrenebilirmiyim diye merak ettim sadece
Ggizemsnl Aysenurkecici inşallah sağlıcakla gelir bebiş daha erken canım 18. Haftada bile değiştiği oluyor.
leylacann 13 haftalıkken öğrendim oğluşumu hemde devlet hastanesindeki doktor söyledi..38+3 oldum hala erkek 😂😂
SevgiKyc Doktor görebilirse öğrenebilirsin canım bende 13. Hafta da öğrenmiştim Bebek büyüdükçe öğrenmesi zor oluyor
Symgmnr 12. Haftamdan beri bir erkek bir kız bir daha erkek dendi hala kesin değil her hafta bir tahmin oldu 16. Haftama gireceğim 🤦🏽♀️
Misafirim Symgmnr bende senin gibiyim ya 15 sinde yine gidicem umarım kesin net bişey soylerler artık
Symgmnr Misafirim 15+3tü dün gittim erkeğe benziyor net değil dendi 🤦🏽♀️ Benimki yılan hikayesine döndü 😂 inşallah sen öğrenirsin canım 🙏
Vurgen97 Aysenurkecici Ben o haftamda öğrenmiştim kız demişti değişmedi , iyi bir doktorsa dikkatli bakıp söylerse değişmez bence :)
Misafirim Vurgen97 yok cinsiyeti öğrendiğim hafta hiç değişmedi dedin ya o yüzden bana bi erkek bi kız dendi sinir bozucu bi durum belirsizlik o yüzden sordum
Misafirim Symgmnr moral bozuluyor ister istemez ya gerçekten belirsizlik çok kötü inşallah canım amin
Vurgen97 Misafirim 14+3 haftalıktım canım nasıl sürekli değişti anlamadım doktorlar çok garip bir şeyide net söyleseler 🤔 en iyisi detaylıyı beklemek o zaman kesin öğrenirsin :)