babyshark__ Ya kızlar özeller çok pahalı ege üniversitesi dolu dokuz Eylül’de ozellerle bir fiyati napicam bilmiyorum yapan devlet hastanesi yokmu hiç Manisa da da olur İzmir çevresinde
minikcivciv89 babyshark__ 17 Kasım’da Manisa şehir hastanesine gittim ben doktorum karşıyaka ultrason merkezi ve Manisa sehiri önerdi oraya gittim
minikcivciv89 babyshark__ yaşam sağlığı onermedi doktorum onun sonuçlarını beğenmiyorum dedi Manisa şehir hastanesinin sonuçlarına baktı çok güzel hepsine bakmış dedi
buserdar0120 babyshark__ Benimde yaşadığım şehirde yapılmıyor. Dün Ankara sincan eğitim ve araştırma hastanesine gittim fakat 10-15 dakika falan sürdü ve iki hafta sonra tekrar gelmemi iki aşamada tamamladıklarını söylediler yani devlet hastanesi olduğu için mi böyle oluyor ? Bi bilginiz var mı ?
AuraMomB İnanılmaz pahalı :( ben perinatoloji doktoruna gitmeme rağmen takipli hasta 6bin dediler mecbur yaptırıcam
buserdar0120 AuraMomB 20+6 da gittim aslında Ama sıra beklerken odadan çıkan bir kaç kişi daha aynı şeyi söyledi iki hafta sonra çağırdılar vs diye