tecrubelimam Merhaba anneler 22 haftaya giricez detaylı ultrasonu nerede yaptırdınız ve ücreti ne kadar
tecrubelimam ru_a6 çam sakuraya kadın doğum için randevu aldım ultrason içinde ayrı randevumu almak gerekiyor
ru_a6 tecrubelimam perinatoloji bölümünden almanız lazım ama öncesinde perinatoloji bölümüne yeşil alan açılıyor öyle randevu bakabiliyorsunuz
tecrubelimam eed21 yarın için kadın doğuma aldım detaylı ultrason için kendilerimi veriyor randevuyu online benmi alıcam öyle ise hangi bölüme almam lazım
eed21 tecrubelimam sizin randevu almanız lazım öncesinde kadın doğum yeşil alan açıyor söyleyin açsınlar. Normalde perinatoliji yapıyor bazıları hastanelerde radyolojiye gidin diyorlar kadın doğum doktorunuza sorun net bilgi verir ama cam sakurada perinatoliji yapjyor
fulyasydn İstanbul Laboratuvarları’nda yaptırdım fiyat hakkında bir şey diyemiyorum mlsf 1 yıla yakın oldu ama piyasaya göre çok ama çok uygun orayı tavsiye ederim Şişli’de yeri
fulyasydn tecrubelimam Doğrudur ama çok kaliteli bir yer özellikle hocaların ilgisi falan bir daha olsa yine giderim