yasahatiiice vanilya_kokusu_ uyku probleminizi çözebildiniz mi bende 34 haftalık hamileyim bir haftadır gözüme zerre uyku girmiyor
vanilya_kokusu_ yasahatiiice Yok hala uyuyamıyorum hele dün doktor sezeryan günü verdi korkudan kökten uyku gitti 🫣😭😭🤣😫😫 uykusuzluktan başım dönüyor resmen sürekli
yasahatiiice vanilya_kokusu_ of ya napcaz böyle bilmiyorum nazara mı geldik hocaya gidip muska mı yaptırsak kendimize ben anlamadım bende artık cinnet geçirmek üzereyim
vanilya_kokusu_ yasahatiiice bende iyi değilim valla iç sıkıntısı basıyor artık Panik atak geciriyirum
yasahatiiice vanilya_kokusu_ bende panik atak geçiriyorum uyuyamadığım için sizin ne zaman başladı ve günde kaç saat uyuyosunuz benim de yer edindi artık ya 5 buçuk 8 yada 4 buçuk 8 iki üç saat anca
vanilya_kokusu_ yasahatiiice gündüz uykusu hiç yok 2 buçuk yaşında bir kızım var gecr tam dalıyorum ya bjr bakıyorum gene uyandığım öyle bişey yok ya dün gece ağladın çocuk gibi inanki gece en fazla uyusam 3 saat i bulmuyor imdat diye bağıracsm az kaldı
yasahatiiice vanilya_kokusu_ aynen bende öyleyim hep ağlıyorum artık senin işin daha zor bide kızçen varmış Allah yardımcın olsun doktor bisey demedi mi
vanilya_kokusu_ yasahatiiice doktora hiç bir şey sormadım valla 🤦🏻♀️ bu konuyla ilgili 18 Mart sezeryan olacam zaten ☹️🥺