DamlaBalclar 31 haftalık hamileyim ve suyum geldiği için hergün doktor kontrolündeyim ciğer geliştirici iğne vuruldum bebeği almak yerine doktorum beklete bildiğim kadarıyla bekleticem diyor başına böyle bişey gelen varmı
BayanYaman DamlaBalclar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🙏 hastanede gözetim altındasın demi bide bebeğin kaç kiloymuş ayrıca çokta erken bi haftada değilsin bence stres yapmamaya çalış sütün bebişine lazım olacak
Busranisa DamlaBalclar benimde 31 haftada suyum geldi canim sen sanslisin benim suym sancilari baslatti ve sadece 10 saat durdurabildiler bebegim dogdu anne karnindakii 1 saati dunyadaki 1 hafta bedel demisti doktorum eger dogmasaydi bebegi bekleticeklerdi en az 15 gun daha dogrusunu yapiyor seninkinide
DamlaBalclar Busranisa çok teşekkürler hergün gidiyorum doktora hastanede yatış vermek moralimi iyice bozar diye günlük takibe gidiyorum
Busranisa DamlaBalclar evet cok iyi dusunmusler suyu gelip haftalarca dayanan anneler var ins sizinkide oyle olur
BayanYaman DamlaBalclar bak ne güzel işte kilosuda iyimiş canım sen içini ferah tut stres yapma herşey yoluna girer inşallah