Elemon Deletedmom56 suni sancı korkulacak bir şey mi, yarın benim de kontrolüm varda çok merak ediyorum 😊
useyma Ozlemsvr nişan geldikten sonra 10 gün ya da fazla gün geçiyormu doğum vaktine kadar bu kadar uzun olduğunu bilmiyordum 🙄🤭🙋🏻♀️
Elemon useyma benim nişanım 10 gündür geldi canım , hala açılma falan yok. Su gelince Doğum başlıyor zAten , nişan sanırım önceden gelebilir
Btlblgn Elemon açılma olduğunu çatıda mı anlıyorlar sizde sancı falan oluyor mu acaba kusura bakmayın ilk gebeliğim bi bilgim yok
Elemon Btlblgn canım ben çatı Muayenesi oldum doktorum baya ağrıttı yani zorladı zaten anlık bir şey , 1 gün sonra nişanım geldi , daha sonra muayene olmak için gittim ebeler alttan muayene etti , 1 cm açıklık var dendi. Sancım falan olmadı.
Elemon Zemzems canım ben çatı Muayenesi oldum , 1 gün sonra nişan geldi, sonra muayene olduğum da 1 cm açıklık var dendi. Ultrasyon değil normal muayene.
Btlblgn Elemon anladım cnm teşekkür ederim cevabın için Allah hayırlı bi şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin
tomurcukannesi Elemon ben 3 hafta bekledim sonra kendi sancımla gittim ama sancım açılmama yetmemş suni sancıyla 36 saatte 10 cm oldum
Elemon tomurcukannesi canım suni sancı zorlu bir süreç mi? Doktorum bana Suni ile başlayalım dedi ben korktum kabul etmedim.
tomurcukannesi Elemon şöyle suni sancı zaten dışarıdan verilen bir sancı değildir dışarından müdahale ile sizin sancılarınızı başlatmaktır yada arttırmaktır. Benim zaten vardı sancım zorlanıyodum zaten ama açılmıyodum suni takıldıktan sonra dahada şiddetli oldu . Ama hala çok yavaş ilerliyodu açılmam. Sonra ben nolursa olsun artk nasıl biterse bitsin yeter falan diye saçma sapan şeyler düşünmeye başlayınca böyle olmucak dedm sinirleniyodum çünkü acı çektikçe. Açılmada hala yavaştı o yüzden epidural aldm. Sonrası kolaydı zaten😄 yani bebeğimi sağlıklı bi ruh haliyle kucağıma almak istediğim için epidural aldım yoksa artk çok gerilmiştim 13-14 saattir hastanedeydim hala 4 cm ancak olmuştu.
tomurcukannesi Elemon ama o gün zTen yatışım olucaktı suni sancıyla başlıcaktı doğum saolsun oğlum o sabah kendi gelmek istedi zorla doğurtmuş olmadık bebeği o güzel oldu kendi sancılarımın başlaması.
Elemon tomurcukannesi allah bebeğini sana bağışlasın canım 🙏🏽 İnşallah bizede sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder. bugün kontrolüm var bakalım ne dicek doktor😊