sumeyye7923 Kizlar 12. Haftamdayim bebeğimi ultrosana hareketli görmek için neler yapmam lazım tavsiyeleriniz varsa verir misiniz??
Noyimommy sumeyye7923 çikolata kahve işe yarıyor eğer hala uyuyorsa çaktırmadan bi minik öksürün benim doktorum ense kalınlığını ölçebilmek için öksürtmüştü baya uyandı tepindi uyandırdık diye 😂
Snmsu Ben hep sabahları erken muayene olmak için kahvaltı yapmadan gidiyordum hareketleri yok denecek kadar azdı mutlaka kahvaltınızı yapın üzerine Türk kahvesi bitter çikolata suyunuzu da eksik etmeyin sonra izleyin 🥰🌸
sumeyye7923 Snmsu ayy tamam bidakine öyle yapayım şuan gittim baktık ellerini yüzüne kapamış bı sekildeydi. 3 hafta sonra tekrar çağırdı ozaman da cinsiyetine bakicaz inşallah
sumeyye7923 Noyimommy benim doktorum ölçmedi unuttu herhalde çünkü geçen hafta ölçüsunu yapicaz demişti bende unuttum sormayi. Neyse 3 hafta sonra artık ama bu sefer daha hareketli görmek istiyorum dediğinizi yapicammm çok saolunnn😘😘
Snmsu sumeyye7923 Sizinki de nazlı desenize birde cinsiyeti hemen öğrenmezseniz anlayın ki kız biz 3. Gitmemizde 20 haftalıkken öğrenmiştik 🥹🫠
Noyimommy birthecene şok olduk tepinip ters döndü benimki de inatlaştı resmen bizemle asla unutamıyorum🥹😂
birthecene Noyimommy komik oluyorlar demi o an benimki de uyuyodu gariban öksürünce ben sıçradı tepe taklak geldi 🤣
Noyimommy birthecene evet zaten o kontrolde minik bi insan gibi gördüm sonra büyüdüğü için başı ayrı göbüşü ayrı ellerini ayaklarını ayrı gördük gerçekten çok hızlı büyüyolar