bebekteyaparimkariyerde Fatma4747 yooo hiçmi konusu açılmıyor söyle böyle böyle ben temizlik yapamıyorum kimsede elini uzatıp dur ya biz yapalım demiyor o yüzden 40ı dolana kadar kimseyi ağırlayamayacağım evde ona göre önleminizi alın de.yani ben kesin derim öyle bir durumda.
Bucuruk85 BaharSefvan bir kadın tutmakda 150 liradan aşağı almıyor bizim herifler o parayı verse bizde yaptırsak 🥺
Babymam Fatma4747 bşr kadın çağır yaptır canım parasını ver ne birnden bekle ne sen yorul ben 2 haftada bir çağrıyorum çocugumda var iyi oluyor
Bucuruk85 Mrvaydn18 kızlar doğumdan sonra daha zor olur çocuğamı bakcaz uykusuzlık ve yorgunluğumuzla mı baş edecez yoksa temizlikmi
Mrvaydn18 Bucuruk85 kız napayım 38 haftalığım vallahi kendimi zor taşıyorum 😂 kilom da aldı başını gitti inan banyodan sonra çorap giyemiyorum vaziyetler o derece vahim 😂😂
Bucuruk85 Fatma4747 biz mersinde yaşıyoruz nisanda halıları kaldırım diyorum eşim diyoki erken doğumdan sonra ben nasıl amliaytlı iş yapim hem çocuk tozun toprağın içindemi kalsın
Bucuruk85 Fatma4747 bende 33 haftalığım günlük temlizği bile zor yapıyorum ağlıyorum resmen belimmkopuo bacağım gitmio sanki kasığıma kramp girio dua ediyorum Allahım güç ver diye
Huzur20 Fatma4747 36haftamdayim bende bugün yaptım sadece cam silme ve mutfak zorladı burdada kimsem yok sende yavaş yavaş yap yada bi kadın tut
Ssraa Bucuruk85 çok acayip kasıyor daha azıcık yapmıştım başladı kasmaya daha yeni kendşne geliyor o da mı yoruluyor acaba anlamadım
Bucuruk85 Fatma4747 ben nisan ortası halı kaldırmayı düşünüyorum doğumdan sonra hem zor olur uapamam hem de çocuk doğunca toz toprak dolar diye nisan ortası halı kalkmazmıki ya eşim dioki misafirlere ayıp olur misafirmi önemli benim sağlığımmı önemli
petitehatunn Fatma4747 parası ona göre değişiyor canım sen neler yapılacağını önceden söyle ona göre parasını söylesin kendini çok yorma istersen sabahtan akşama kadar yapar. istersen iki gün gelir sabahtan öğleye kadar.
deletedmom832 Fatma4747 kıyamam ya😪😪benimde eşim yapıyor herseyi yada annem kardeşim🙏🏻doktor evde iş yapmamı yasakladı bebeğim aşagıda biraz cook ağır şeyler yapamıyorum..allah yardımcın olsun en kötü birini tutarsın üzülme allah yardım eder kimse yoksa ☹️
Polo Fatma4747 eee kadın tut bir tane :/ Pardonda tüm hamilelik sıkıntısını çek, bide evi temizle öyle.. yooohhkkkk yaaa Kocana söyle , temizlkçi ayarlasın sende başında dur