tugbaustuntas Kızlar 30+4 haftalığım birkaç gündür hareketleri zayıfladı gibi hissediyorum eskisi kadar hareket etmiyor tekmeleri azaldı hareket ederken daha küçük hareket ediyor duruşu tersti en son 2 hafta sonra randevum var ne yapmam lazım
Fatma_furkan1996 tugbaustuntas kendini fazla yorma canım çünkü hissediyorlar öyle bir durum olduğun da çikolata ye hareketlenir hemen sol tarafına yat birde 30 haftalığım bende şuan hastayım biraz haliyle oda hissediyor halsizliğimi hiç hareket olmazsa o zaman sıkıntı olur dikkat et ona
Ruyasekr2089 tugbaustuntas 32. Haftadayım bende de iki gündür durum aynı hareketleri çok azaldı çok korkuyorum
nursenasu27 tugbaustuntas geçen bende öyleydim iki gün kendimi çok yordum çocukta hareket yok oda yorulup uyurmuş hareket ettiği hareketi yapıyorum ediyorum baya uğraş sonucu hareket etmişti tabi herkesin böyle olacak diye bi kural yok istersen bi kadın aciline git için rahat olsun canım
Mirlay tugbaustuntas benimde 30+4 gün içinde çok hareket etmiyor eskisi kadar hareketi değil yeri daraldığı için falan demişlerdi bende kontrol gününü bekliyorum
tugbaustuntas Fatma_furkan1996 sol tarafımda yatıyorum şuan minik minik hareketleri önceki hareketleri çok sertti sürekli hareket ediyordu 2 dakika oturunca bile tekmeliyordu hareket ediyordu şuan çok zayıf hareketleri korktum o yüzden
Fatma_furkan1996 tugbaustuntas 2 gündür bende çok stresliydim canım karnımda çok sertleşiyordu ve dediğin gibi haraketleri de yavaşlamıştı biraz dinlenince geçti canım bebek annenin stresini üzüntüsünü hissediyor maalesef
tugbaustuntas nursenasu27 bende bi kaç gündür doğum egzersizleri yapıyorum ayriyeten temizlik ev işi biraz kendime yüklenmiş olabilirim dediğiniz gibi olabilir
eni67 Bazen benimde aşırı hareket li bazen se hiç hareket etmiyor aşırı stres yapıyorum ya Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah