Seda2516 Kizlar sırt kemiklerine sanki pıcak saplaniyor ne tarafa yatsam o tarafım ağrıyor bnm gibi olan var mı
vanilya_kokusu_ Seda2516 benimde aynı dün gece öyle bir post açtım hatta kemiklerime sanki. Bıçak saplanıyor
mor_menekse1 Seda2516 ay benimde çati agrim mahfeti beni bacak arası kemiğim kırılmış sanki bıçak saplanır gibi ağrısı var 😭
Ftmaaaaaaa Seda2516 34.3 çok kötü sırt ağrısı mide agrsi amacok kötü ya mide deyisik bir ağrı var dha once hiç yasmdigim ağrıya bnziyirc 😭
vanilya_kokusu_ Es07 belirtilerin neydi benimde çok ağrıyor sırtım dahiliye doktoruna da söyledim hatta dedi sağ göğsünün altı ağrıyormh dedim arada dedi karaciğer enzimlerin çok iyi ağrısı olabilir
Seda2516 Es07 Bende acaba enfeksiyon mu var diye şüphe ediyroum ondan mı ağrıyor 1ay önce idrar testi vermiştim bisy yoktu ama bilmiyorum
vanilya_kokusu_ Seda2516 evet yani safra için ultrasonla bakıyorlar n azından benim tiroid değerim düşmüş her ay dahiliyeye gidiyorum kontrole geçen gün gidince sormuştum ocağın 10 u gidecem gene geçmese bakmasını rica edecem.safrsma
vanilya_kokusu_ Seda2516 bebeğim kız belim hiç agrimiuo çok şükür ama sırtım mahfetti beni mide yanmasi