ozlembasakz Kızlar 25 haftalık hamileyim kan ve idrar tahlili istemişti doktor verdim idrarda enfeksiyon 35 çıktı tek kullanımlık suda çözülen ilaç verdi açıkçası içmeye korkuyorum o an yanma vs vardı ama bence şuan yok yani yanmam vs yinede içmeli miyim??? İlaç monurol 3 g
mutlubalik ozlembasakz iç tabiki rahatlarsın enfeksiyon ilerlerse sıkıntı oluyor. Ben ilk hamileliğimde çok oluyordum bazen ilaçla bazen doğal yöntemlerle rahatlıyordum
sevaldqn1 ozlembasakz enfeksiyon herşeyden riskli, asıl enfeksiyondan kork mutlaka iç ilacı ben ilk gebeliğimi antibiyotiklerle gecirdim kronik enfeksiyon yüzünden çok şükür sağlıklı bir dogumum oldu🌸
orkidemm_ ozlembasakz yapmayın şunu ya korkuyorum ne demek doktor ne düşmanın ne birşeyin bebeğin ve senin için enfeksiyon büyük tehlike evet antibiyotik çok mu yararlı değil ama en azından tedavi için gerekli
Cambardak__ Mutlaka iç, enfeksiyon daha tehlikeli ben gebeligin basindan beri 3 kere kullandim gece yatmadan önce icip yat mutlaka, bebege hicbir zarari yok, ben monurolden sonra bir iki gün isal olmustum sadece ona dikkat edersin
ozlembasakz Cambardak__ evet bunun bilincinde olduğum için içicem ama içenler var mı diye merak ettim
ay_isigix Doktor verdiyse neden korkuyorsun ki canım sonuçta bişey bilmese vermez enfeksiyon ilerlese daha kötü
asellim_ Benim de Crp yüksekti enfeksiyonum vardı dut suyu kaynatıp içtim.. Dut kurusu kaynatıp içebilirsin yine doktoruna sor tabii, müthiş iltihap enfeksiyon temizliyor bol suyla birlikte atarsın geçmiş olsun.
ozlembasakz mutlubalik ilk kez oldu 25. Haftadayız 35 çıktı değer ben anladım zaten tedavi başlayacağımı tek doz allahtan ilk kez kullanacağım ben de
ozlembasakz sevaldqn1 şöyle benim 1 hafta oldu tahlil yaptıralı ve hiç belirtim yok yanma koku gibi o yüzden geçtiyse boşuna içmeyim diyicektim ama zaten icicemmmm benim tek düşündüğüm şey çocuğum tabiki de onun sağlığı herşeyden önemli !!!!!!!
yoncahan Merhaba bende 6+6 haftalık gebeyim dün ilk kez tahlillerimi vs yapmışlardı bu gün özele gidince ordaki doktorum söyledi devlette yaptırdığım idrar tahlilimde enfeksiyon çıkmış kendisi de kültür mantar testi aldılar cuma belli olacakmış ona göre antibiyotik başlarız dedi ama benim hiç belirtim yoktu 2 gündür mide bulantısı fazlasıyla yaşıyorum acaba enfeksiyondan olabilir mi?
senaninn ozlembasakz mutlaka kullanın manurol çok etkili hemen geçirir enfeksiyonunuzu inşallah 💕 enfeksiyon daha tehlikeli özellikle ilerlerse, çok geçmiş olsun