Gks_01 semir99 bu test insanı çok kandırıyor buna inanıp çok kez kan vermeye gittim negatifti . Artımed de bu markada aynı o yüzden başka marka deneyin bence
Meryem345 semir99 anladım canım ama testte varsa bile foto da çok belli olmuyor eğer gordugun silik çizgi hemen olmadıysa belki kurumadır ama insallah gönlünce olsun hersey
semir99 sevimlipandahii gittim canım negatif adet oldum zaten Yalancı pozitifmiş inanmayın arkadaşlar
sevimlipandahii semir99 hakkında hayırlısı bende geçen ay hsg çektirdim merak ettim bide pcosta var maalesef :(
semir99 sevimlipandahii amin balım senin içinde inşallah.tedaviye başladı mı doktor yoksa hsgden sonra beklemede misiniz?
sevimlipandahii semir99 3 ay beklememi söyledi keske direk tedaviye baslasydikk Senin tüpler falan acikmiydi
semir99 sevimlipandahii tüpler açıkmış direkt tedaviye başladık biz letu kullandım ama yumurtam büyümemiş doktorun istediği gibi bu ay pek umutlu değildi konuşmalarına bakılacak olursa, direkt adet olunca gel dedi yani o kadar.b. Bende de pcos var bu arada.
umransag semir99 r bu teste hiçbir şekilde güvenme canım adetime üç gün kala yaptım çıkarmadi silik bile yoktu diğer tip başka bir marka ile yaptım silik çok net çıktı ne erken gebelik testini doğru gösteriyor ne gebeliğin olup olmadığını