hibo Kızlar selam . Plasentam ağaşıda vajinaya çok yakın hatta . Ayaklarımı gün içinde yukarı kaldırsam dönmeye başlar mı sizce bir kaç yorumda ayaklarını yukarı kaldır diye yazanlar olmuş deneyip sonuç alan var mı
ezgimasal hibo benim ilk gebeliğimdede mallasef aşağıdaydı 23 . haftada kanama oldu malassef full yatmak zorunda kaldım doğuma kadar ama 20. haftada detaylı ultrasonda eger yeri yukarı doğru çıkarsa sıkıntın yaratmaz inşallah çıksr seninde
Quen_14 hibo benimkide aşağıdaydı riskli gebelik oluyor aşağıda olunca 34+1 haftalık sağa kaymış dedü doktorum keşke kaymasaydı yani zaten şunun şurasında ne kaldı doğuma sezeryan olacam zaten
bbusra00 Daisyy000 kaçıncı haftada çıktı bana çıkıp çıkmadığını tam anlayamıyorum alttan muayene edeceğim dedi 27. haftamde bende kabul etmedim bunun neyini anlayamıyorlarsa
Momm2bee ezgimasal peki dogumunuz nasil Oldu ben suan 34. Haftaya girdim ins. Hic kanamam olmadi bu 2. Gebeligim Ama cok korkuyorum dogumda ki kanama riskinden bide oglum var cunku 3,5 yasinda
Momm2bee bbusra00 perinatoloji takibi yaptirin o daha iyi anlar ciktigini ve 33. Haftaya kadar hatta 34 haftaya kadar cikma ihtimali var. Benimkisi tam kapatiyor cikmasi imkansiz dendi cunku 2. Gebelik bir kurtajim bir sezaryanim var
bbusra00 Momm2bee perinatoloji için de kadın doğumun yönlendirmesi ile gidiliyor galiba bana bi yönlendirme de yapmadı sistemden kayıt da açmadı alttan kontrol istemediğim için de bana gıcık oldu bilgi vermeden gönderdi
hibo Çok çekinerek soruyorum bize cinsel ilişki yasak dedi doktor . Ben 14 üncü haftadayım . Plasenta yukarı çıkana kadar cinsel ilişki yasak mı yoksa belirli bir haftadan sonra plasenta çıkmasa bile serbest mi
Fuunndaaa hibo biz 26 haftadayız halen plesanta aşağıda bazen hiç çıkmayabiliyor bazen de son haftalarda çıkıyor çıkmazsa doğumu sezeryan ile yaptırıyorlar kanama riskinden dolayı ilişki yasak
naz_ber Kızlar bende 17+1 haftalığım ilk gebeliğim dr plasenta aşağıda dedi ilişkiyi sormadım zararlı olurmu girmem