yasminaydn moonmom1 ben de de, zamanında, oluyordu, sağlık ocağına giderdim kalp atışını ebemizle dinlerdim rahatladım. Çikolata ye Kuran-ı kerim oku en çok benim bebeğim öyle hareketlenirdi dene bi istersen
sunbloom123 moonmom1 su gelme olayını genelde çok fazla olur direk ayırt edersin olarak söledikleri için öle düşünmüyorum artık haklısın canım insan yinede her ihtimali düşünüyo bii tekme gelene kadar ya da gidip iyi olduğunu bilene kadar çok farklı bii his gerçekten 🤭
asil15 moonmom1 siz daha iyi bilirsiniz ama haftanız daha küçük bu haftalarda düzenli hareket etmezki özellikle arkasi donukse hissetmemejiz normal yani ben bile şuan 28 haftaya girmek üzereyim bazen düzenli hissetmedim oluyor mesela artık alıştım benim bebis sabah ve akşam hareket ediyor gündüz hissetmem sizin olduğunuz haftalar günde 1 2 kez hissettiğim olurdu.bol şu içim sirt üzeri uzanmayi deneyin bi
esmaatay moonmom1 bende dün sizin gibiydim iki gündür hareketlerini çok az hissediyorum dün hasteneye gitim kalp atışları iyidi doktor düzensiz beslenme susuzluk yada pozisyon değişikliği nedeniyle olabiliyor dedi korkmayın ama isterseniz yinede doktora gidin kadın doğum aciline gönderiyorlar direk
momyy280_ moonmom1 şehir Hastanesi’nde kadın doğum acil oluyor normal devlet hastanelerinde bilmiyorum
Eda42_ moonmom1 Konya şehir hastanesinde kadın doğum acil var orada bakarlar nst bağlarlar başka hastanede De vardır yani bakarlar Bence
moonmom1 Gittim kızlar, çok şükür bir problem yokmuş. Ultrasonlar baktılar bir de bir test aldırdilar amniyon sıvısı mi gelen akıntım diye onda da sorun yokmuş çok şükür çok rahatladım, teşekkür ederim hepinize 🥰