elifcnz nurgunes1712 nurgunes1712 malesef testler de cıkabiliyor yalancı pozitifler benim bi ay yaptıgım iki test cıkmıstı ama malesef gebelik yoktu
nurgunes1712 elifcnz senin adına çok sevindim ❤️ darısı bize inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş bizede dua et ❤️
elifcnz nurgunes1712 Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Tedaviye gidecekken kendiiliğindenn oldu ben pcosluyum 3 sene bekledim :)
nilufer_2002 Sukrano 14 günden bakmanızı tavsiye ediyorum o zaman net olur. Sizinki kaçoncı gün bu arada? Gecikme varmı ? (Regl)
nilufer_2002 Sukrano işte 2-3 gün sonra bakarsanız daha net olur. Benim de bi önce ki zaman sizinki gibi çıkmıştı testim hayalet çizgili ben dedim kesin oldu ama olmamış 🤭 Allah gönlünüze göre versin. İstiyorsanız inşallah vardır 🪻
Sukrano nilufer_2002 farklı zaman ve markalarda hep silik çıktı ama haklısınız testlere çok güven olmuyor o yüzden kan testi verdim bakalım isteyen herkese nasip olsun
bebektwo Sukrano bence adet 7 gün gecıkınce gıdın kan verın çok erkende ıyı değil sureklı kan vermek zorunda kalıyorsun sabırlı olun inşallah hayırlı öujdelı haberı alırsınız
Sukrano Kızlar kan testi negatif çıktı anlamadım testlerin hepsinde silik çıkmıştı çok üzüldüm baya umutlanmıştım
Busraaras Sukrano arkadaşım parana yazık hiç bir zaman bu testlerden alıp yapmayın bende çok yanıldım en güvenilir kan beta baktırın lütfen en net sonuç beta hcg verir bu testler sadece bizi üzer üzdüde