seymauncu Yağlar tüylenme yapar diye içime sinmedi mustela diye bı krem kullaniyorum ama çatlağım oluyomu olmiyomu doğumdan sonra belli olucak galiba.. Dogurmadan çatlak belli olur mu?
Noyimommy seymauncu ben badgerin belly butterını kullandımm gebelikte göbeğim tüylendi ama hormonlara bağlıymış doğum sonrası döküldü hiç çatlağım olmadı
adatuna seymauncu tabiki belli oluyor kıpkırmızı oluyor çatlayınca :( ben 2 gebelikte de lierac bocaladım diyebilirim karnıma hiç çatlamadı
Sun10 seymauncu gerilme hissettikçe nemlendir. Ben sadece yağlarla nemlendirdim iki gebeliğimde de sıfır çatlak tüylenme vs de olmadı hamileyken olan zaten dökülüyor. Bol Hindistan cevizi ve kantaron yağı ile. Ne zaman süreceğiniz ise size bağlı ben gerilme kuruluk hissettiğim her an sürdüm günde 2 bazen 3 4
Leontiine seymauncu tabiki belli olur ben düzenli olarak Hindistan cevizi yağı kullandım bio oil kullandım 37’ye kadar hiçbir şey yoktu bi anda çatladım bariz belli oluyor
Sun10 carolina07 benim iç karnım dar göbeğim de hiç yoktu 2. Gebeliğim en başlardan beri hep hissettim ya hatta karnım baya çıktıktan sonra hep acır. 4. Aydan sonra ikisinde de hep düzenli sürdüm
annekiz6141 seymauncu ben bunun genetık olduğunu düşünüyorum cunkı ben hiç bir şey kullanmadım hıcte catlamadım arkadaşım neler neler kullandı çatır, çutur çatladı 🥺
Sun10 annekiz6141 kişiden kişiye değişiyor bence ya annemin göbeği harita gibi ben hiç çatlamadım iki hamileliğimde de. Kilo alımıyla da alakalı olabilir cildin nem ve esnekliğiyle de
annekiz6141 Sun10 genetik derken bu hala da olur, teyze de illaki bırıne cekmıssınızdır bende Halama mesela benziyorum.. Kızımda 15 kılo aldım normal standarttaydı catlamadım bu 2. Gebelık belkı bunda çatlarım bılemıcem 😄😄😄
Sun10 annekiz6141 doğum şeklimden tipime kadar her şeyim annemle aynı ya bence etkili bir şey kullanmak da önemli halam nasıldı bilemiyorum ama kesin çatlamıstır 4 çocukla 😅
hizlivecocuku seymauncu çatlak kremini herkes önerir de benim sana önerim duştayken badem yağı ya da hindistan cevizi yağıyla masaj yap asıl ıslakken nemi içine hapseder çünkü duştan sonra da kullandığın çatlak kremini sürmeye devam edebilirsin