tugce4545 ebrudefnee valla emin olmak için tekrar aradım ve çarşamba günü arayın dedi verirse hemen alicam bizim durum biraz değişik anlatsam destan olur burda
tugce4545 havvaclkh olabilir hiç bilmiyorum çünkü yeşil alan hakkında hiç bir bilgi vermedi bende ilk defa gittiğim için hiç bilmiyorum o hastaneyi
ABusraaaa tugce4545 mhrsden girip perinatoloji yazip aratirsan karşına bu bölüme randevu alamazsaniz yazarsa kadın dogumcunuza gidip perinatoloji için yeşil alan actirin yeşil alan açılmadan o bölüme randevu alamazsiniz
canannurr tugce4545 devlette nasıl oluyor doktor mu yönlendiriyor bilmiyorum ama ben özele gidiyorum doktorum bana 3 tane doktorun kartını verdi 3 ünden birine gidebilirsin diye ben o şekilde arayıp randevu almıştım.
Miray_simay Canım mhrsden saatini 9.45 kur sonra 9.50 de MHRS ye gir saat 10 olur olmaz direk perinatolojide randevu al saat 10 .15 te bitiyor randevular
fatmaduhan ceydanursen gitmedim detaylı ultrason için bugün gideceğim aradım onlar randevum oluşturdular İstanbul görüntüleme merkezi diye internet çıkıyor Pendik’te