HafVel blackangel38 aynı sorunu bende yaşıyorum 38 haftalığız ve ellerimde ödemler oluşmaya iki haftadır başladı. Ama dünden beridir sağ elimin yüzük parmağının uç kısmında karıncalanma ve hissizlik var gibi neden olduğunu anlayamadım. Doktorada söylemedim.
suragungor blackangel38 24. Haftama kadar bunu yasadim gece uykusu haram olmustu 5 dk ustune yatsam agriyip uyusuyordu doktorum magnezyum vermisti ilk baslarda ise yaradi ama sonra oda yaramamaya baslamisti 24. Haftadan sonra kendiliginden duzeldi su an 30. Haftamdayim uyusmalar yok
Kvsr46kvsr Hamilelikte oluyor, karpal tünel sendromu deniyor. İlk gebeliğimde olmuştu. Bilekten avuç içine doğru bi uyuşukluk sonra parmaklar falan uyuşuyordu. Doğumdan sonra geçmişti hemen
mommycharlotte Kvsr46kvsr merhaba, bir ilaç takviye vs. verdi mi doktorunuz? bende de hafif vardı 27. hafta itibariyle iyice arttı artık konforumu bayağı düşürüyor. ödem sebebiyle oluyor galiba. zaten ilginç şekilde sadece ellerimde ödem oldu
Kvsr46kvsr mommycharlotte ben doktora söylememiştim bile, sadece sabah uyandığımda oluyordu bikaç dakikada geçiyordu. Doğumdan sonrada tamamen geçmişti zaten. İlaç falan kullanmadım