yasahatiiice Arkadaşlar 24 haftalık hamileyim bel fıtığı başlangıçtı ama şuan özellikle sol bacağım ve kalça içi ağrılardan duramıyorum böyle olan var mı kas gevşetici kullanabilir miyim acaba bazen oturup kalkamıyorum çok sancım oluyor
senaninannesi_ yasahatiiice kas gevşetici kullanma canım benimde fıtığım ufak ama ileriki haftalarda ayak tabanıma kadar ağrıyordu 25. Haftada erken doğum başladı doktora mutlaka söyle sırt sağlam olmadığı için bebek tutunamayadabiliyor
yasahatiiice Sizin öyle mi oldu peki ay Allah korusun ne yapmak lazım peki bilemedim çok korktum şimdi
yasahatiiice Yani kas gevşetici mi etki eder canım senin de iyidir umarım bisey olmamıstır Allah korusun
senaninannesi_ yasahatiiice kas gevşetici kullanma ben hiç kullanmıyprum şuan yeni gebeyim tekrardan sırt ağrısından mahvoldum ama doktorum yapacak bişey yok ağrı olucak dedi sende doktorunla danış bu durumu bebek ağırlık yaptıkça fıtık ağrıyor dinlenmeye çalış bence
yasahatiiice Senin de bazen yürüyemecek derecede ağrıyor mu acaba tek benim mi böyle diye tedirgin oldum yan yatıp bacak arasına yastık koyuyorum aklında bulunsun o biraz rahatlatıyor sen nasıl geçiriyorsun
senaninannesi_ yasahatiiice evet yürüyemiyorum ayağa kalkınca doğrulamıyprum iki büklüm kaldım 😂😂 bide çok riskli gebelik yaşıyorum ayakta durmamam gerekiyor falan yani gerçekten çok zor 🥹😂
yasahatiiice Yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah şifa olur bende aynı durumdayım çok canım yanıyor benimde 🥹😂