cansuvet Merhabalar bilenler varsa sormak istedim. Bugün 27+1 kontrole gittik. Kafa çevresi 29 haftalık göbek çevresi 27+6 haftalık boyu da cm olarak 28 haftalığa göre çıktı. Kilosu da 28 haftalığa göre çıktı. Bu durumun bir sorun olmadığını biliyorum ama bu durum doğumu erkene çeken bir durum mudur? Ona göre hesaplama yapmak istiyorum çünkü galiba doğum günümde doğuracağım ahahhaah Lütfen bilgisi olanlar yazabilir mi 🙏🏼 Teşekkürler ☺️🩷🙏🏼🧿
QueenJ cansuvet bizim de kilosu önden gidiyor doktoruma sordum doğum tarihini etkiler mi diye etkilemez dedi
beyzzsenturkkk cansuvet kızım hep 2 hafta önden giderdi öğrendiğim günden beri ve 38+6 da 3.300 doğdu. şu an 2.ye hamileyim 10 gün kadar önde bu da ve doktorum son adet tarihinin bebeğin yaşı, ultrasonda ki tarihin ise gelişimini gösterdiğini ve doğumu tetiklemediğini söyledi. tamamen genetiksel
Zeynepefem cansuvet evet dogum ona göre oluyor bence ben ilk bebegimde sata göre 37 haftadaydim ama 39 40 haftayla uyumlu doğmuştu
Mamiko_2020 Alakası olmuyor maalesef 🥲kızımda 2-3 hafta önden gidiyordu her şeyiyle,ha gelir de gelir diye diye 40+1de zorunlu sezaryen olmuştum 4.350 görünüyordu kilosu 4 kilo doğdu,kanala inmemişti vs.Umarım sizin gönlünüzce olur her şey 🙏🏻😍
damllla Ben şu an 36+3 üm bebeğim 11 gün öndeymiş ve şu an ters dönmedi. Ve çok kilo aldım :( Doktoruma göre 11 gün öncesinde sezeryan tarihi verdi sanırım etkili oluyor. Özellikle ilk 3 ay bebek gelişimine bakıyorlar Özellikle normal doğum düşünüyorsanız bebeğin kafası geniş olduğu için önde olduğu için daha doğrusu doğumu zorlaştırıyormuş … Öyle dedi doktor ama benim dediğim gibi sezeryan olacak
babyymom59 Normal ya da sezaryan olsun farketmez bebeğin kilosunun ileride olmaz organlarının gelişiminin de ilerde olduğu anlamına gelmez 😊
Mamiko_2020 cansuvet en başından beri son regl tarihim geçerliydi,önde olmasına rağmen oynama yapmadı doktorum 🥰2.kızıma hamileyim ve bu da öyle gidiyor