kubraomeroglu 34+6′da NST çekildim her şey normaldi doktor muayenesine geçince doktorum ultrasonda sancı başladığını gördü, hemen sancı kesici serum ve ciğer geliştirici iğne yaptı. Önümüzdeki hafta bebeği alabiliriz hazırlayalım dedi. 35+3′te tekrar kontrole gittim bu sefer her şey normal çıktı bu haftayı atlatalım dedi.
35+6′da yine her şey normaldi doktorum 37yi bekleyelim dedi. 36+2′de karnımın içinde acı hissettim ama normaldir rahim büyüyordur falan diye düşündüm. 36+3′te sabah bebeğin hareketlerinde biraz azalma hissettim ama evham yaptığımı düşündüm sonrasında hareketleri normale döndü ama bel ağrım vardı ve karnımdaki acı devam ediyordu. Doktoruma söylediğimde beni direkt muayene etti ve sancıların başlamış bugün doğumu yapıyoruz dedi ve beni doğuma aldı. Plasentanın durumundan dolayı doktorum sancılanmamı istemiyordu sancı kanamayı tetikliyormuş sanırım. O yüzden hemen almak istedi ve 36+3′te doğum yapmış oldum.
Hislerinize güvenin, herhangi olumsuz bir durum hissettiğinizde hemen doktorunuza danışın.