42havvanur babyymom59 valla ben dayanamadim 2 tane takim aldim daha 8+2 yim 😁😁😁😁 kiz olursa kiyafeti dolu erkek olursa o zaman dusunecem 😁😁
Eldgrn babyymom59 cinsiyeti öğrendikten sonra yani 13+0 da yani küçük küçük başladım. 29. Haftada hastane çantama kadar herşey hazırdı
babyymom59 betulmommy bende detalıyı beklicem sanırım son iki kontrolde de erkek dedi ama ne olur ne olmaz 😂
1ErkekkkAnnesi babyymom59 25. Haftamda indirim vardı biraz almıştım 31 32. Haftamda herşeyini almıştım tamamlamıştım 34 de de doğum yaptım çantam hazır değildi sadece
baharbahce27 1ErkekkkAnnesi geçmiş olsun siz 34. Haftada mı doğum yaptınız. Bebeğiniz ve siz nasılsınız
baharbahce27 babyymom59 ben öğrendiğim ilk günden beri hep ufak ufak aldım, cinsiyet öğrendikten sonra da hızlandırdım 25. Haftaya kadar her şeyi tamamlamıştık. Iyikide almışım diyorum şuan 34 haftalık olduk asla alışverişe zaman ayıramazdım
yasen1 30 haftadan sonra çantam hazır kenarda dursun modundayım ıkıncı oğlum oluyor o yüzden aldıklarımda var evde olanlar da var yıkamaya başladım 25 haftalığız 30 haftaya kadar büyütme nıyetım
ebrudefnee babyymom59 ilk kızımda cinsiyeti öğrenince yavaş yavaş almaya başladık şimdi 2.ye hamileyim cinsiyeti aynı olursa pek birşey almam gibi yine alırım ama bi kaç parça birşey farklı olursa cinsiyeti yeni şeyler alırım yani yine cinsiyeti öğrenmeyi bekliyorum 😅😅
2baby1 30.haftamdayım hala başlamadım neyin rahatlığı anlamadım ama olsun galiba birinci bebekten kalan şeylere güveniyorum … 😬
babyymom59 2baby1 bence ikinci çocuklarda biraz daha rahatlık oluyo ilk oğlumda cinsiyeti belli olmadan almaya başlamıştım 😂
greybrde babyymom59 23. Haftada başladım ben almaya ufak tefek 30. Haftada tamamladım 32. Haftada yıkaütğle yapıp hastane çantası hazırladım 🌸💖
babyymom59 greybrde Hastane çantasını 35. Haftada falan hazırlarım diye düşünuyodum geç mı kalırım acaba
greybrde babyymom59 vallahi ben 32. Haftadan sonra çok ağırlaştım birde 35. Haftada temizlik buzluk hazırlığına başladım çanta aradan çıksın diye kızımdada oplumdada 32. Haftada hallettim