Seymasal kartvizit verdi numarasida vardı ama ben hiç aramadım. Çok şükür sorunsuz bir hamilelik geçirdim 30. Haftamda gitmeye başladım kendisine. İçeri girer girmez nasılsınız diyor çok guleryuzle karşılıyor . Soruların hepsini çok güzel dinleyip cevap veriyor. Mesela doğumdan sonrada dikişlerim aciyor diye gittim bekletmeden hemen içeri aldı muayene etti. Ama şöyle bir şey vardı muayene gittiğimizde tam saatinde nadir girdik çünkü doğuma gidip gelince randevu saatleri sarkiyor. Malum yoğun bir doktor hergun doğum oluyor haliyle. Yani bende dogurdum bana da geldi mecbur gelmek zorunda haliyle bekleyen hastalarda saat olarak sarkma yaşanıyor ben sorun etmedim. Ebeler hemşireler gayet guleryuzluydu hiç kötü bir şeye şahit olmadım çok şükür . Doktorum doğumdan sonra 2 kez ziyaretime geldi buda güzeldi . Sadece çocuk doktoru geldi o çok suratsizdi 😂😂 insan bebeklerle ilgilenip bu kadar nasıl suratsız olabilir diye eşimle şaşırdık bebeği kontrol edip gitti . Doğumdan sonra çocuk doktoru olarak herhangi birinden randevu aldım onuda beğenmedim en son Dr muberra Tigin ondan randevu aldım çok tatlı ve ilgiliydi yine ona gidecem 😊