Zehradgn teşekkür ederim tabiki de yazarım 😊 ben çekim falan yapmadım süslemede yapmadım onlara ait bir fazlalagim zaten yoktu 😊 2 tane pijama takımı götürdüm 1 gece kaldığım için 1 tanesini kullandım sadece Depend kesinlikle çok rahat. 1 büyük Havlu 1 küçük havlu duşa girip çıktığım için kurulandim sürekli çok lazım oldu . 1 patik corapta koymuştum patik yeterli oldu. 1 tane emzirme sütyeni. 1 tane kalın hırka ve yelek koymuştum zaten oda o kadar sıcak ki hiç kullanmaya gerek duymadım . Bide bal mumundan göğüs kalkanim bunuda ilk günden beri kullanıyorum. Birde ev terliği götürdüm orda incecik terlik veriyorlar onu duşta kullandım sonra kendi terligimi giydim. Kendim için bunlari kullandım. Bebek için 2 tane 5 li hastane çıkışı yetti fazlasida vardı gerek kalmadı. Zaten çok fazla bez kirletme gibi şeyler olmuyor kusmada olmadığı için kirlenmedi daha fazlası. Bebek için çorap. kalın battaniye hastaneden çıkarken kullanmak için . Hastane çıkışlarının ince battaniyeleri vardı onları odada kullandık . Bebek için 10 tane bez hepsini kullanmadık. Islak mendil. Bu kadar hatırladığım kadarıyla kullandıklarım. Yine ne olur ne olmaz biberon manuel sağma pompası ( pompaya hiç gerek yok hastanede var zaten) emzik ağız silme mendili yani gerekli gorunen şeyleri de almıştım minimum seviyede ama kullandıklarım yukarıda yazdığım kadar 😘