kizinaasikanne civciv3542 benim ilk bebeğim bütün hurafeler (makas bıçak hariç) erkek çıktı şu an 3 yaşında kızım var 😂 ikinciye sadece makas bıçak yaptım erkek çıktı şimdi erkek bebeğe hamileyim 😁 tesadüf biliyorum ama makas bıçak ikisinde de tuttu 😁
kizinaasikanne brom kız umutlanma ama çıktı yani napabilirim 😂 önemli olan sen içinde ne var hissediyor musun bende ikisi de tuttu çünkü 😂😂
brom kizinaasikanne yaaaa ben ilk öğrenince kız dedim ama çevreden erkek ya sende erkek annesi Tipi var falan diye diye artık bende erkek hissediyorum 😂
greybrde civciv3542 merhaba oğlumda tuttu erkek diyordu erkek oldu ama kızma hamileyim erkek yazıyordu ama kızm olacak 2. Tutmadı yaş hurafe çokta inanma
kullanicicadi civciv3542 bendiiirrr 🙌 yüzlerce test hurafe dışardan birçok kişinin senin bence oğlun olacak oğlan annesi tipi var hamilelik sana güzellik katmış bence kesin erkek laflarına karşı kızım oldu
kizinaasikanne brom çünkü bende ikinci gebeliğimde bu erkek diyordum hep bana sen de erkek annesi tipi yok kızdır yine dediler ve oğlum oluyor 😁