demirrleydi_ deletedmom43191 kız sende küçük evlenmişsin😂 ben o yaşta hala laylaylom peşindeydim bende 18 de mezun oldum 21 yaşında işe girdim mesleğimi yaptım bı süre bir buçuk yıl sonrasında evlendim mesleği komple bıraktım analığa terfi ettim😂
demirrleydi_ deletedmom43191 inan aynen öyle kaynanam beni ilk 18 yaşımdayken düşündü evlilik için biz yok dedik sonra eşimle tanıştım tabi o zaman ona abi diyodum şimdi 2 çocuğumuz var 😂😂😂
deletedmom43191 demirrleydi_ benimde ailem karşı çıktı yapamazsın yaşın küçük o çocuk adam gibi görünse de ailesi zehir dedi gercektende haklı çıktılar
demirrleydi_ deletedmom43191 ahh ya mutsuz bir evlilik gerçekten zor seni anlıyorum o yüzden gerçekten erken yaşta tanımadan evlenmek riskli🥲
deletedmom43191 demirrleydi_ benim kocamdan yana sıkıntım yok ki mutsuz evlilik yaşamıyorum benim tek sıkıntım kocamın ailesi
demirrleydi_ deletedmom43191 ya o hepimizin sıkıntısı benimde öyle çok değişik tiplerle uğraşmak zorunda kalıyoruz
demirrleydi_ deletedmom43191 anladım canım iyikide değil sen ailem haklı çıktı deyince ilk başta öyle anladım kuzum