Deniiibayyy serenss inşallah 🫠 bugün meme dolgunluğu başladı kasık ağrım var ara ara girip çıkıyor. Umarım adet değil gebeliktir. Memeler çok şüpheye düşürdü beni djkdjdk
rumusella GozdeKB en son yaptığımda negatifti. Bir daha da yapmadım, reglim geçerse öyle yapıcam. Ya bu ay gün aşırı yaptık, ben ovulasyon falan kullanmadım. Hani bayağı ümitliyim ama bakalım nasip kısmet🙏
rumusella suragungor akıntım öyle fazla hani belirgin şekilde artış olmadı normalde de nasılsa öyle oldu ama diyorum ya aşırı bir ağrım vardı özellikle kasık ve göğüs sol taraftı hani sağda da hissettiğim olmuştu ama yoğun olarak soldu. Hayırlısıyla inşallah hamileyimdir🙏 Rabbim sağlıklı kolay gebelik nasip etsin herkese💖
serenss Deniiibayyy ben de 22-23. Haftalarda ölü doğum yaptım. Bu ay da olmadı ama genelde burda gördüklerim göğüs hassasiyeti diyor belirtilerde 🥲
Deniiibayyy serenss başınız sağolsun bende 25. Haftada ölü doğum yaptım inşallah hepimiz güzel haberi alırız 🫠🥲
GozdeKB Deniiibayyy basınız sağolsun bende ölü doğum yaptım 24 haftalıkken Trizomi 18 çıktı ama sizin sebebi neydi biz genetiğe kadar gittik hiç bir sorun çıkmadı döllenme esnasında olan bir durummuş Rabbim bir daha yaşatmasın 😐