tprk64 Merhaba kızlar ben üç yıl önce özel hastanede 40+3te bebek hala gelmediği apar topar akşam sekizde sezaryen oldum ikinci gebeliğim devlet hastenesine gidiyorum özelde dikiş değil de yapıştırma yapmışlardı devlette de aynı mı oluyor deneyimleriniz nasıl daha iki aylığım çünkü özele dönsem diye tereddütlüyüm açıkcası
Mhilal55 tprk64 selamlar dikiş işi özel devlet diye ayrılmaz her doktorun tekniği farklıdır . Başladığınız doktora sorabilirsiniz nasıl uygulama yapıyorsunuz diye fakat devlet hastanelerinle her zman aynı doktora muayene olmanız imkansız gibi birşey ameliyat günü oluyor muayene günü oluyor 0-3 aya bakan doktor değişiyor 3 aydan büyük gebelikleri takip eden doktor farklı oluyor ve bu doktorlar da kendi içlerinde de sürekli değişiyor . Hemşireyim genel bi bilgilendirme yapmak istedim sağlıkla kavuşun inşallah 🙏
nasminan tprk64 ben de ilki devlette oldum ikinci özelde olacağım doktora bunu sordum . Lazer yokmuş bende öyle sanıyordum meğer o kendi kendine eriyen bir dikişmiş özelxe öyle yapılıyormuş ama devlette normal dikiş yapılıyor dedi
Asi_07 tprk64 ilki özelde oldu yapıştırmaydı 2. Gebeliğimde devlet hastanesi takipliydim ve doğuma kadar aynı doktora gittim doğuma da kendisi girdi kendiliğinden eriyen dikiş yapmıştı aldırmaya gerek olmadı her doktorun tekniği farklı kız kardeşimin ki alınan dikişti mesela
ABusraaaa tprk64 aslında bende lazer yapılıyor sandım 2 sezeryanimi özelde oldum ve doktor lazerle yapstrdik dedi. 3. Sezeryanimi devlette yaptım iç tarafima yakma işlemi yapıldı bunu kokudan anladım lakin en üst katmanını eriyen dikişle diktiler hatta bende lazerle yapılmıyor mu dikiş mi aldircam (burda bazıları dikiş aldırma işleminden bahsettiydi) felan dedim onlarda lazerle mi kapatiyorlar ilk defa öyle birşey duydum öyle birşey mi varmış demişlerdi sonrada dikiş aldirmican bunlar eriyen dikiş demişlerdi. Ve 1 ay geçti hani o ilk sezeryanlarim gibi sadece düz bı çizgi var dikiş izi felan gözükmüyor yani bende dedim herhalde diğerlerinde dikme işlemi yaptı ben o sıra birşey sormadigim için bide tecrübesizlik felan doktorda lazerle yapstrdik felan diyince bende lazerle kapattılar dedim. Yada devlette kiler beni tiye aldı bilmiyorum. Ama ikisindede sadece düz bı çizgi oluyor onu biliyorum
Daisyy000 tprk64 Devlette oldum, estetik dikiş yaptılar, yani dikişler içerde kaldı sonradan aldırma gibi bir durum olmadı. Ama bildiğim kadarıyla hastaneden hastaneye değişiyor dikiş durumu.