bahbet 12+4 hamileyim ultrasonda bebeğim nerdeyse gördüğümde hiç durmadı zipliyo hareket ediyo ama 7 haftaliktan beri soyluyo doktor çok hareketli diye bu normal mi , her şey normal dedi ama çok hareketli dedi , sizin bebislerde öylemiydi ?🙄🪽
ghostty bahbet bizimki de 12. haftada falan öyleydi. Baya ters takla falan atıyordu. 14. haftanın sonlarında da sırtını döndü takılıyordu😆
senaninn bahbet benim de erken haftalarda öyleydi zıplayıp duruyordu, 16. haftadan hareketlerini hissetmeye başladım, şu an 36. haftadayım tekmelerinden uyuyamıyorum 🥲💕
suragungor bahbet normal canim benimde oyleydi su an 30. Haftadayim hareketleri yuzunden uyuyamiyorum cok sukur iyi olsun hareket etsinde kipir kipir bir oglan bekliyorum eli kolu hic durmuyor yuzunu bile net goremedik bu yuzden😂
bahbet Sağolun kizlar bende çok hareketli deyince bı korktum , doğduğunda da hareketi devam ediyo mu 😅
babymom2026 bahbet 23+5im ahhh benimde öyle çok hareketli oğluşum 💙 Doktor bir şey demedi ama dışarıdan hareketleri belli oluyor hiç durmuyor vallahi bende buna benzer post açmıştım doğduktan sonra da öyle oluyor yazmıştı çoğu arkadaşlar 😁 yandık yani 😁