Ulkumom Visneliturtam2 ilkinde benim sağlık sorunum çoktu kan pıhtılaşması gebelik zehirlenmesi erken sancılarımın gelmesi falan baya zor bi süreçti ama ağrım yoktu. Bunda zor geçiyor
Ulkumom biranneninyolculugu sıcak basması gibi değil de benim böyle hızlı hızlı kalbim atıyor sanki nefes almakta zorluk çekiyorum ama tansiyonum hep düşük seyrediyor
biranneninyolculugu Ulkumom ben de ikisi de oluyor hem sıcak basması hem çarpıntı. Tansiyonum da sizin dediğiniz gibi hep normaldeki gibi düşük
hilal858_ Ulkumom Benim 3.gebelik 30+6 dayım 1 haftadan beri yattığımda göğüs kafesim sıkışıyor yastığımı yükseltmekte buldum çözümü birde yatmadan odayı havalandırıyorum🤷🏻♀️
eylusko Ulkumom Ben de şu an 26 haftalık gebeyim .. sizin gibi ilk hamileliğimi 26 yaşında 2 hamileliğim de şu an 31 yaşındayım .. ilki kızdı ufak tefek sıkıntılar vardı ama çok güzel geçiyordu.. Bu erkek Her gün farklı bir yerim ağrıyor Her gün farklı bir şikayetim ve sorunum var.. yaşla mı alakalı bilmiyorum ama gerçekten ben de çok zorlanıyorum hala midem bulanıyor mesela
aybsrblgn Bende aynıyım ilki kızdı 28 yaşındaydım ama rahattım bu erkek 32 yim hep halsizim nefesim yetmiyor kalbim çarpıyor kardiyoloji ye bile gittim son trimestere giriyorum daha çok korkmaya başladım panik atak mı oldum acaba kaygıdan diyorum
mirababy03 arzutmz yaşadıklarımız resmen aynı benimde ilk bebeğim kızdı hiç sıkıntı yaşamadım şimdi erkek resmen mahvoldum 34 haftamdayım sizede geçmiş olsun 🥺🥺