rabiabass Kızlar bat 9aralıktı 5gün öncesinde kahverengi lekelenme yaşamıştım sonra adet olmadım adet günü testim negatifti sonra yapmayacaktım ama sabah bulantılarım ve arada bas dönmelerim vardı bugün test aldım sabah yapmadım gün içinde kaset test aldım bu sefer sanki silik bir çizgi var gibi baksanızaa
ilaydarabiaoz rabiabass ayyyy kız bekliyordum senin testini wallahi var geçen ay ikimizde kimyasal yaşadık bu ay ikimizde gebeyiz galiba 🥹🥹🥹🫣🫣
rabiabass ilaydarabiaoz ayy insallah ya gecti ama bu kadar silik olmasına sasırdım yani hissediyorum ama acaba psikolojik mi dedim yaptım valla silik çıktı
ilaydarabiaoz rabiabass canım bende 4 gün gecikmeyle çok çok silik 5. Gün 26 değerle öğrendim üç gün sonra 200e çıktı
rabiabass senaninannesi_ bunu gün içinde yaptım elimde bir test kaldı sabah mı yapsam dedimde 4-5 gün daha beklim mi
rabiabass ilaydarabiaoz peki sonrasında yine idrar testi yaptın mı o nasıl cıktı belirginleşti mi çizgi yaa heyecanlıyım 27sinde dönücem türkiyede hemen gidicem doktora