Miracle_1 Dua edin bu kez olsun kızar elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışacağım yaptıklarımı vs anlatmayı düşünüyorum tek tek 🙏🏻 Bat aynı olanlar var mı
rumusella Miracle_1 Benim batta 19’u. Kaç günlerdir geçmeyen kasık ağrısı yeni başlayan göğüs hassasiyeti ve ağrısı var anlayamadığım şekilde. Dün gece hatta zor uyudum ağrısından. Sabah kalkınca test yaptım ancak dümdüz negatif 😂 aslında daha erken ama ağrıdan kaynaklı yaptım.
deryagmstp rumusella ay benimde aynı aşırı bir ağrı inşallah gebelik berlirtisidir ben de test yaptım negatif daha bat 22 zaman var belki ondandır
Miracle_1 nevinbulyaman solda üç çizgiye tıklayıp resim yükle yazıyor orda şartları kabul ediyorm diyince resmi kopyala var ordan yapıştırıyorsnz
nevinbulyaman @Miracle_1 kan testini cumartesi verdim bugün bi saat öncede bunu yaptım ama bat günün 25 inde
Miracle_1 nevinbulyaman iki gün sonrasında yeni yükseliyor demekki yarın falan kan testi vermelisin bence belirti vs varmı kan negatif çıkınca iyi tekrardan test yapmışsın
Miracle_1 nevinbulyaman @umransag bak canım oluyor kan sonrası arkadaş test yapıp çift çizgiyi görmüş
Miracle_1 nevinbulyaman umut oldun bende de aralıklı ksık ağrım ve bel ağrım var inşallah bende pozitifi görürüm tekrar ne zaman kan vereceksin canım ben senden daha çok heyecanlandım 😊
nevinbulyaman Ümidim şundan var geçen ay 0.01 di ama cumartesi 1.20 yi gördüm acil deki doktor üstüne basa basa ağrı kesici içme dedi
Miracle_1 nevinbulyaman yumurtlama hangi gündü bir de belirgin çıkmış yani yumurtlama erken mi oldu acaba