Adada merve__12 kansızlık çıktı tiroitim yüksek ilaç içiyorum karnım şiş 2.hamilelik suyum sınırda 😔 ama yine de şükür ayaktayım zar zor yürüyorum ilaçşara dayandım
bus_ra1 merve__12 bu ara hiç düzenim yok benim ya. Hep biyerlerim ağrıyor sonra kendi kendimi paniğe sokuyorum. Sürekli kafamda daha önceki gebeliklerimden kaynaklı ya rahim ağzım kisalirsa ya suyum gelirse diye korkutuyorum. Hiç sevmiyorum bu huyumu 😕😕
ikball1 merve__12 24+5 grip bi yandan şükür atlatmak uzereyim az kaldı uçuk bi yandan arada bel ve sırt ağrısı arada baş ağrısı öyle.geciyor
cylnboran04 Deletedmom_8793 yok henüz Hıc konuşmadık benım normal doğum olucagı ıcın ne zaman gelmek isterse
ikball1 smnkl şiddetli değilse normal bende de oluyor arada çok ayakta kalınca genelde yada enfeksiyon da olabilir idrar verin bende gitmiştim ağrım var diye çok az enfeksiyon çıkmıştı
Ha1999 merve__12 24+4 ten selam valla benim bu ara mide yanması bide sol kalçam oturunca kalkınca çok ağrıyor neden anlamadım
smnkl Sanki idrar kesemin üstünde baskılıyor hafif kasıklarımda hissediyorum öyle karışık yani anlamıyorum yarın detaylı ultrason var orada belli olur artıkk
Deletedmom_8793 cylnboran04 anladım benim ikinci olduğu için sezeryanla olacak tekrar da merak ediyorum
babymom2026 merve__12 Allaha şükür iyiyim geceleri lavaboya kalktığımda tutan bel ağrısı birde geceleri sık idrara çıkma haricinde ☺️ Ve çok hareketli maşallah 23+4 💙