Gulcan123 Merhaba kızlar, biz 17+6 olduk detaylı ultrasona kaçıncı hafta da giriliyor bilgisi olan ve tecrübesi olan anneler paylaşabilir mi lütfen? Teşekkürler
Ftmblnt Gulcan123 canım 18 ile 22 arası yapılıyormuş. Benim istediğim doktora yarın için randevu bulabildim. Yarın ayrıntılı ultrason yapılacak ve 18+2 olacağım. Doktor kontrol için birkez daha çağırdığını söyledi
Ikosa Gulcan123 en mantıklısı 24. Haftada girmek cnm ben öle girdim cünkü tüm organları olusmus oluo bebgin. Doktor herseyi daha net görebilio
Gulcan123 kuzusunun_annesi öncelikle cevapladığınız için çok teşekkür ederim. 19. Hafta da girsem sorun olur mu acaba eşim şehir dışına çıkacak kafam karıştı onunda görmesini istiyorum
-emel- Gulcan123 bebek küçük olduğu için tekrar çağırabilirler 20. Haftada bile bir sonraki hafta gel diyen doktorlar duydum canım bütün organlarını inceledikleri için büyümesini bekliyorlar
Sevdaliza Bizimle 1 hafta sonra canım 20+2 olacağız kontrol gününde. Biz geçen ay kontrole gittiğimizde doktorum bütün organları artık oluştu annesi demişti 20 de yapılacak yani bizimde kontrol radyoloji bölümü yapıyormuş doktorum kendi aldı randevuyu sonuçları hemen getir bana işiniz bittikten sonra bide ben bakayım sonuçlara dedi heyecanla birdahaki haftayı bekliyoruz biz 2-3 lü tarama yaptırmamıştık doktor her gittiğimizde bi sorun yok sağlıklı diyor ama detaylı da sorun çıkacak diye korkuyorum
Gulcan123 Sevdaliza bende 2-3 lü test yaptımadım canım ondan çok merak ediyorum. Biraz daha beklemekte fayda var sanırım. İnşallah sizinde herşey yolunda gider ☺️
Esraedik Arkadaşlar detaylı ultrason için ayrı randevu mu alınıyor? Detaylı için sizler ne kadar ücret ödediniz?