Nazasel Anne kucağı kullananlar sizce gerekli mi faydalı oluyor mu? Alıp kenara atmak istemiyorum. Fikir verirseniz çok sevinirim 🌸🎀🩷
sara29 Nazasel Oğlumda almamıştım ama kızıma aldım. Ben hep istiyordum, yemek yaparken vs ordan oraya yanıma alırım diye. İlk çocuk kucakta gezdi gerekte duymamıştım, ama şimdi lazım olacak gibi geldi.
erikarpuz Nazasel manuel kullanıyoruz 20 günlükken koymaya başladım çok memnunum öğlen 1 uykusunu onda yapıyor onun dışında yemek yaparken yerken hep onda kitap okurken de ona koyuyorum görüş açısı çok iyi oluyor
Nazasel sara29 ben de kızımda kullanmadım şimdi iki bebek zor olur diye düşünüyorum kızımda çok küçük en azından beni bir süre idare eder
ebrudefnee sara29 bende ilk kızımda almadım şimdi 2.ye hamileyim bende almayı düşünüyorum dediğiniz gibi
patili_kiz90 Ana kucağı her şeyim valla. Banyoya bile girsem onda oturuyor beni izliyor gönül rahatlığıyla yanımda oluyor. Bir yere yatırıp işlerini halletmek zor o yüzden ana kucağımız evin her yerinde
erikarpuz Nazasel satarsınız kullanmazsa ben önce pierre cardin almıştım merfbaby daha güzelmis pierre cardini satıp yenisini aldm
Nazasel ebrudefnee ben de almadım kızım 15 aylık Bebekle zor olur diye almayı düşündüm birde kızım her şeyi yalıyor çekiyor şuan anlamıyor bir şey yalnız da bırakamam