cancu1 Kızlar 9 haftalıkken doktora gittim 83 kiloydum şimdi tartıldım 11+5 haftalığım 76 kiloya düşmüşüm sizce normal mi midem bulantı kusma falan hiç yok yemeklerimi de gayet güzel yiyorum sadece göbeğimden kilo alıyorum diğer her yerim eridi
sunbloom123 cancu1 bebeğinde ve sende bir sorun yoksa hani etkileyen birşey yoksa şuan zayıflaman çok iyi sonradan alıyosun zaten
cancu1 sunbloom123 cuma günü doktor kontrolüm var ama karnım büyüyor sadece ama diğer tüm bölgelerimden eridim
eed21 Tartıda da problem olabilir bence çünkü 2 haftada bu kadar vermeniz için baga ac kalmjs olmaniz lazım bende ilk aylar verdim ama bu kadar değil. Ya da işte birini tok birini aç kıyafetli kiyafetsiz falan mı ölctunuz hepsi onemli
cancu1 eed21 aynı şekil ölçüm yapıldı zaten 76 kilo ile hamile kalmıştım yani 5 haftalıkken öğrenmiştim bugün de tartıldım 83 ken şimdi 76 ya geri dönmişüm ama ben basenli ve baya kiloluydum enzirdiğim iöin emzirmeyi 9 haftada kestim ve bugün ölçüldüm 76 kiloya geri dönmüşüm 2 kere tartıldım by arada
eed21 cancu1 o zaman ayrı ben 9. Hafta ile 11. Hafta arasi 7 kilo verdiniz sandim. Bende de çok inişli çıkışlıydi sürekli gebe kaldığım kilonun altına dusuyordum biraz artsa geri düşüyordum şu an işte 1 kilo eksiğim hamile kaldığım kilodan 26+4 deyim bebisin gelişiminde falan problem yoksa değerleriniz normalse bir şey olmaz
eed21 cancu1 bende de oldu bı ara bir iki gün iştah gelip geri gidiyordu sizin haftalarda hala da öyle çok iştahlı değilim doktorum bebisin kilosu iyi sorun değil almamab dedi ben baya yüksek kiloyla gebe kaldım çok korkmuştum başta aşırı alırım djye ama hiç aşırı iştahlı olmadim çok şükür