Gunay1990 Ocak ayinda hamile kalipda yasi 28 olanlar bebeginizin cinisyyeti ne? Benim bir kizim var. hesapla hamile kaldim. Doktorum ocak ayi erkek demiwdi o ayda kaldim bende. Yasimda 28. Henuz oyrenmedim cinsiyyetini ay sonu gidicem. Oyrenen varmi? Bu kritirlerde. Merak ettim dogruluk payini))
Mamaundpapa Gunay1990 dr. Un bu şekilde konuşması şaşırtıcı . Çünkü Çin takvimi bu şekilde gösteriyor 😂😂
Scb Gunay1990 benim yasimda 28 ama aralık ayında yumurtlama ve ilişki oldu yılbaşında öğrenmiştim hamile oldugumu dr erkeğe benzetti
Deniziimmm Scb benimde 4 Aralık son adet yılbaşı gününden iki gün önce öğrendim bende gebe olduğumu yarın tam 14 haftalık olucak 🤗
Gunay1990 AlininAysesii bu cin takvimi rus takvimi neye dayaniyorsa ondakida oyle. Tabloya bakdi hic yanilma payi olmadigini dedi. Hic yanilmamiw yani.
Mine3535 Satiii bende 7 haftalığım canım evet gittim hepsinide gördüm . Gitmeni tavsiye ederim kendin görünce daha güzel oluyor 😊
Satiii sevgitekes 7+1 sen gittim ama geç döllenme olmuş 6+1 dedi keseyi gördük kalp atışını izledik çok şükür 😅
Busraa32 Bende tam 7 haftalığım keseyi gördüm ama kalp atışını daha duymadım bugün kanamam oldu Protestana başladım
Betuel11 bende ocak ayı 28 yaşındayım içimde o kadar erkek diye bir his varki hadi hayırlısı galiba içten içede erkek istiyorummmm 😊😊 2 hafta sonra cinsiyet öğrenebiliriz demişdi doktorum tam kesinn olmasada 😊 hayırlısıı
sevgitekes Betuel11 sizin ocağın başı herhalde bende rüyamda erkek gördüm inş bi kalp atışını duysaydim hayırlısıyla
Nursemomm Gunay1990 hayır genel olarak tıp kavramında öyle bi dr yok benmde bakülü hemşire arkadaşlarım var hiç öyle biley duymadım 😂