sunbloom123 Kaygilikadin medipol takiplisiyim idrar vs orda veriyorum ama kan tahlili vermedim hiç normal bir kanda kaç tane değer çıkıyorsa o kadar çıkıcak
Nrsn sunbloom123 merhaba yaa bende takibimi orda yaptırmak istiyorum yeni hamileyim. Memnun musunuz hangi doktorla devam ediyorsunuz acaba. Bi de muayene ücretleri ne durumda bilgi verir misiniz
Kaygilikadin sunbloom123 normal kan dediğiniz tam kan sayımı mı? Genel olarak medipolde tahlillerin pahalı olduğunu düşünüyorum ben işin içine hormon vs girerse daha pahalı oluyo
sunbloom123 Nrsn 29 haftalığım muayenelerim orda testlerimi devlette yaptırıyorum 2250 muayene ücreti 9 gün içinde de kontrol oluyo memnunum inşallah doğumda orda olcak bakalım
gzmturan sunbloom123 bende 27 haftalığım Canan kaplana gidiyorum ama zeynep elmalıda çok iyi diye duydum
sunbloom123 Kaygilikadin herşeye genel bakılan oluyor ya glikoza karaciğer enzimine gibi evet pahalı doktor istek yapmadan da fiyat vermiyolar makul bi fiyatsa direk komtrole gittiğimde de yaptırırdım diye sorayıö dedim
fulyasydn Bakılacak değerlere göre fiyat farkı olur o yüzden kimse net bir şey söyleyemez fakat uygun fiyatlı kaliteli bir yer arıyorsanız İstanbul Laboratuvarları var orası çok güzel Şişli’de yeri
sunbloom123 ece_469 aa gerçekten mii 🤭 ama sanırım doğumu orda yapamıcam üzülüyorum siz kaç haftalıksınız memnunmusunjz
ece_469 sunbloom123 Memnunum açıkçası gayet ilgili bir doktor Kadriye hoca. Doğumu neden başka yerde düşünüyorsunuz?
sunbloom123 ece_469 o hastanede yenidoğan bakım ünitesi tadilattaymış ve ne zaman açılcağı bilinmiyor öle bir durumla karşı karşıya kalınca başka yere sevk ediyolarmış bende bunu göz önünde bulundurip riske atamam üzülerek pendiktekinde hayırlısıyla olucak muhtemelen bakalım