sendekimsinnn Kızlar yenidoğan bebekken akıllı uslu yormayan bebekler biraz biyüyünce yarMazmı oluyo genelde herkesten duyuyorum bu lafları merK ettim yaşayan oldumu bu durumu
Sinem21 sendekimsinnn benimki 14 günlükken nasılsa 6 yaşında da aynı o zaman ağlamaya başladı hala ağlak 😅
_umudumvar_01_ sendekimsinnn benim kızım doğduğundan beri huysuz ağlar 4 yaşına girecek martta hala öyle ve hala çok zor inat bir çocuk bence genlerle alakalı ya bilmiyorum Allah yardımcımız olsun 🤦🏻♀️
3boysmom sendekimsinnn bebekten bebeğe değişir ama benim oğlumun 2 yaşına kadar valığı yokluğu birdi aşırı sakindi. 2 den sonra cenevaaarrr oldu😂😂
MerveNur- sendekimsinnn valla oğlum bebekken gayet zordu 4 yaşında hala zor kızım daha 22 günlük onunla pek tanışamadık😂
mom_51 Herkesin çocuğu nasıl bilemem ama benim kızlar bebekken çok usluydu büyüdükçe sapıttılar. Ama yenidoğanın huyu 40 ı çıkana kadar 40 huy edinir. 40 içindeki durumuna bakma sonraki dönemine bakacaksın kuzum
sendekimsinnn mom_51 valla şuan brnde tam çözemedim bir gün iyiyse diğer gün yorabiliyor mesela dediğin gibi belkide 40 tan sonra brlli olur
sendekimsinnn MerveNur- ya benim oğlumda bebekken çok gazlıydı alerjiside vardı o yğzden zorlandım anlamadım bu çocuk akıllımı yaramazmı diye büyüyünce o kadarda zorlamadı beni yani
MerveNur- sendekimsinnn evet ben de o konuda zorlandım bebekken 6 ay ile 1 buçuk yaş arası güzeldi 2den sonra yaşının gerektirdiği şeyleri yaptı tabi ama zorlandık yani hareketli başına buyruk dik kafalı bi çocuk 😂
deletedmom43191 sendekimsinnn evet aynen öyle benim ilk oglum bebekken oyle usluydu ki hep uyurdu sakin olurdu şimdi 4 bucuk yasinda imdat diyip kaçmak istiyorum evden 😅
gunesimekardes sendekimsinnn yeni dogan bebek ilk 20 gun aclik disinda bisey hissetmiyor gaz sancisu bile. Yenidoganken iyi doyan bebek aglamaz. Tabi midesi minicik oldugu icin hemen acikir surekli actir. Ama devamiyla ilk surecin alakasi olmaz. Her cocuk her hamileleik ozeldir herseyi boyle standarta baglamalarini anlamiyorum.
sendekimsinnn gunesimekardes ya aslında ilk çocugumda gaz erken başladı alerjide çıktı tabi daha 25 günlükken fln durmuyodu yani ama alerjisi fşn olmasa nasıl olurdu bilmiyorum şuan 3 yaiında aiırı bi yaramazlığı fln yok
sendekimsinnn sendekimsinnn yani bebekken uslu olup sonra yaramaz olması benim dediğimi doğruluyor ya o yüzden 😅😅
gunesimekardes sendekimsinnn cok gergun bagiran cok baskici bir anne degilsen asiri yaramaz olmaz ki. Benjm kizim asjru hareketlidir kipir kipir huc durmaz ama eve esyalara kenrisine ve baskasina zarar verecek davranislatdan kacinir. Bu bilinci aldi cok sukur Bi de tamamen ipleri cocugun eline veren bir anne degilsen