Hemen hemen aynı durumu yaşıyoruz. Bizde de 28 den sonra başladı. Yarın 37 haftalık olacak bebeğim. Pek yapılacak bişey olduğunu düşünmüyorum. Kızımın bacak boyu 4 hafta, karın çevresi de 3 hafta geri çıktı perşembe günü. Kilosu 2300 ve bir haftada sabit kalmıştı. Yatış verdiler. Bugün sezaryen için hazırlamışlardı ama hoca onay vermedi 36+6 da olduğumuz için. Yarın sabah tekrar degerlendirecekler. Ama şu ana kadar bacak geriligini pek umursayan olmadı. Önemli olan karın çevresi diyorlar. Sizi de kilo artışı olduğu sürece yakından takip edip, kilo artışı durduğu anda yatırıp nst ile yakın takibe alacaklardır. Dogum icin de 37 haftaya plan yaparlar. Stres yapmayın çünkü gercekten elden pek bişey gelmiyor. Muz, tahin, ceviz, avakado falan yiyebilirsiniz ama mucize de beklemeyin. Ben çok da fayda ettiğini düşünmüyorum. En önemli yapacağınız şey hareket takibi ve kontrolleri aksatmamak. Insallah 2 kiloyu geçerseniz çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Allah hepimize yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.