Busranur_mnts mommyyy2 laf arasında beğendiği marka model falan konuşun ona göre bakın çok istiyorsa aklımda bi model vardır belki
kavalakurabiyesi mommyyy2 eltinizle konulun o ne isterse onu yapın mesela şöyle düşünün siz altın taktınız ilerde size o altını getirmek zorunda ama KM bikemedim
mommyyy2 kavalakurabiyesi Ben işin o kısmında değilim taksam çeyrek takacağım 10 bin tl alacağım makine 20 bin mesela ben onun işine yarasın istiyorum aylar sonra çocuğum doğduğun da o bana ne getirirse getirsin sorun değil .)
mommyyy2 sudeli4 Adı altın evet ama ilk bebeğine 10 ay önce taktım zaten ki alacağım makine 20₺ bin çeyrek ‘ de 10₺ bin ben onun yararına olsun istiyorum 3)
Quen_14 mommyyy2 bence iyi elti yoktur iyi rol yapan elti vardır elti lafını duymak bile beni irite ediyor tramvatize olmuşum resmen
kizmizimavi mommyyy2 eşi almıyorsa siz alabilirsiniz evet, altin alıp verseniz de o altin kurutmaya gitmez yine eşi almıyorsa. Kurutma çok büyük rahatlık maalesef camasir asma ile uğraşmayan erkekler anlamıyor bunu maalesef. Bence fikriniz çok güzel
PapatiA mommyyy2 evet kıyafet yetişmiyor cidden ya bu esler nıye böyle pahalı dıye mi böyle yapıyor acaba