Havin49_ Kızlar 27 haftalık ikiz gebeyim saat 12.30 dan beri karnım kasılıyor belime ağrı atıyor afedersiniz sapsarı kustum sancım geçmiyor ara ara midem bulanıyor doğum sancısı olabilir mi
kartanesi___ Havin49_ düzenli kasılmalar mı canım öyle oluyormuş sanırım benim normal doğum tecrübem yok pek bilmiyorum :( üste çıksın
Htcmommyy2125 Havin49_ doktora gidin isterseniz kusma filanda varmış tehlikeye atmayın hem içiniz rahatlar
orkidemm_ Havin49_ üşüttüysen olabilir ben de üşüttüm miğdem bulanıyor sancılanıyorum çıplak gezince evde daha sonra giyinince geçiyor
Havin49_ kartanesi___ benim var normal doğum tecrübem ama suni ile olduğu için o zaman sancılar aşırı sancılıydı kötüydü ayırt edemiyorum geçmiyor da kaç saatir
Havin49_ Htcmommyy2125 sağol cnm eşimi bekliyorum ikiz gebelik olduğu için ümraniye ve Zeynep kamil dışı muayane kabul etmiyor beni onlarda evime çok uzak otobüsle gidersem daha kötü olurum mecbur eşimi bekliyorum
Havin49_ @bebeklerim__ @LadyX @Mutluluk_21 @sevvaliniz12 @juli_naz @ikiprensesannesi___ Bacılar nerdesiniz
Havin49_ LadyX bende öyle düşündüm ama şuan bıraktı ağrısı bakalım eğer tekrar kasılırsa vs giderim zaten eşim gelmeden gidemiyorum hastane çok uzak
Havin49_ ikiprensesannesi___ sağol cnm dua edin inşallah bi sorun yoktur çünkü daha çok minikler haber ederim cnm
ikiprensesannesi___ Havin49_ vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah stres yapma sen sakin kalmaya çalış