esraaa97 Kızlaar benim gibi sizlerinde bebişi az hareketlimi başından beri yani aman aman hareketli değil makat gelişli şuan onunlamı alakalı haftamız 31 +3 Haftalık kontrollere gidiyorum bir sorun görünmüyor , kilosuda en son 1500dü sizlerin nasıl
betull_9 esraaa97 benim kizim dogum pozisyonunu baya oldu alalı 35+0 gunlukken 3 kiloydu haftaya persenbe doktorumuz ameliyat gunu vericek bakalim bu ay sonumu yoksa ocak basimi bilemiyorum🥰
Gizemt5 esraaa97 şuan 32+3, bende en son 31+4te gitmiştim kilosu 1900 gramdı doktor haftasıyla uyumlu dedi, şu an baş aşağı gelişmiş hareketleri bayağı hissediyorum ayak kısmı göğüs boşluğuna denk gelince bazen zorluyor ama olsun 🫠😂🌸
Beyzatln esraaa97 35+5 kilosu 3250 ve 49 cm doğum pozisyonunda fakat bizde cuma günü sezaryen tarihi alacağız suyu sınırda çünkü fakat suyu az olmasına rağmen çok hareketli bende totalde 9 kilo aldım
esraaa97 bluemom24 Benimde zayıf sanırım sağlıklı olsunlarda napalım ben elimden geleni yapıyorun bebeği kilo aldırıcak nevarsa yiyorum ama bakalım bu haftalardan sonra alıcak asıl
Cicek4406 esraaa97 32 haftalık benim kızım da çok hareketli değil sanki gece mesela hiç tekmesi yüzünden uyanmadım ama bazı günler çok nadir de olsa hareketli oluyor plasentam önde belki de ben hissetmiyorum hareketlerini 30. Haftada 1472 gramdı
Havin49_ esraaa97 benim ilk oğlum doğuma kadar hiç hareketini hisetmeidm desem yeridir ama ikizlerim aşırı hareketli