namkol1 zeynepkazgann ben 2 hafta önce dip boya yaptım beyazlarım var. Şuanda 22. Haftadayım sorun yok. Doktorum da organik amonyaksız boya ile izin verdi kokusu yoktu zaten ama evin bütün pençelerini açmıştım
asil15 zeynepkazgann hamile olduğumu bilmeden 1 kez bilerekte ve çok az bekleyerek 2 kez boyadım maksimum 10 15 dk beklettim
nursenasu27 zeynepkazgann ben bu süreçte iki defa boyadım diplere gelmeden tabi ilk süreci geçirmişsiniz doğal boyalarla diplere gelmeden olur ki bunu doktorum direk demişti benimde diplerim baya geldi doğru düzgün bi kuaför bulup kendimi tekrar çakma sarışın yaptıramıyorum😅
nlnrmk Benimde çok beyazım vardı kendimi çok kötü hissrtttiğim için 2 hafta önce boyadım d0z renk boyadığım için evde eşim boyadı kendime geldim şuan 26 haftalığım
meltemerennn Bana da doktor 20.haftadan sonra amonyaksız doğal boyayla boya dedi 30.haftadayım ama yine de korktum
Hilal1748 İgoranın transparan amonyaksız boyasıyla boyuyorum ben 3. Aydan itibaren .sadece beyazları boyuyor kendi rengini de parlatıyor