Mervee3108 nisan0 benim oğlumda çok aşşafaydı karnım felan hep aşşadaydı 39 haftada doğdu şükür bi sıkıntı çıkmadıydı şu an 2 bucuk yaşında
Kubukk nisan0 benim bebeğimde asagida . Kasıga yerleşmiş dedi doktor. Bacak ağrım oluyor sadece 29 +4 olduk . Çok şükür bi sorun olmuyor sende kafana takma cnm
Gulaydgncy nisan0 şu an 30+4. Son 1 1.5 aydır baş aşağı pozisyonda duruyor ve sürekli yumruk atiyor ya da elleri ile oynadığını dusunuyorum kıpır kıpır her hareketi hissediyorum cunki asagida 😅
nisan0 Mervee3108 ay darısı başıma canım içim rahatladı inan saatlerdir kafama takıyorum stres yaptım
Gulaydgncy nisan0 doktor bir sorun olduğunu söylemedigi sürece kafanıza takmayın stres olmayın bence.
nisan0 Gulaydgncy doktor aşagıda olması iyi degil erken doğum olursa hayatta kalması zor olur falan dedi korktum açıkçası
Gulaydgncy nisan0 baska doktora da bi sorun isterseniz bana da gebeliğin başında baska bi doktor rahminde perde var çocuk düşük olabilir demisti oyle bi sey yokmuş meğer boşuna stres olmuşum
busrasya2334 nisan0 rahim ağzı uzunluğunuz iyiyse bir sorun olmaz kendinizi strese dokmayın aksi bir durum olsa doktor uyarırdı bebiş orda takılmayı seviyor demek
Zeynepefem nisan0 28 haftadayim benimkide bayadır kafası aşagıda doktor bir problem olmadigini soyledi endişe etmeyin