AsilveAnnesi İçim rahat olsa boyle bir post acmazdim arkadaslar kusura bakmayın. Aylardir hic sandviç yemiyorum iki gündür sosisli sucuklu sandviç istiyor canim cok aşırı. Zararı olur mu yememin bebeğe yiyenler var mi aranızda?
Yasemincifci AsilveAnnesi güvendiğin bir yerden yiyceksen ye canım yalnız iyi pişmiş olcak buna dikkat et
Newmomy AsilveAnnesi Ben fastfood a cok alışkn biri olarak hep yedim bişey olmadı :) tabi saglıklı degil ama cok canın cektiyse ye eziyet cektirme kendine:)
Eda0509 AsilveAnnesi bi kereden bisey olmaz canım korkma. Ne insanlar var sadece bunları yiyerek hamileliği geçiriyor. Ama sen abartmadan ye fazla yeme canım.
DuyguKahraman11 Canın istediyse nefsini körelt ye canım kaliteli markalı sosis salamlardan al güvenilir olsun
Minejjan Birşeyi abartmadiginiz sürece bence zararı olmaz , mesela haftada bir bardak kola içerim abartmadan herşey yenilebilir. Hamileliği kötü hatirlatmayin kendinize..
Sengulkrgz AsilveAnnesi bu kadar fazla abartmayin yahuuu canjn cok cektiyse ye yaniii asiri bu gidalari tuketmwdikten aonra bir sey olmaz....